+36 70 940 9339

2017-es nyári előzetes

Az elkövetkezendő nyári szezon is tartogat magában igazi meglepetéseket. Jövőre már nem lesz elég sem a megszokott műrattan bútorok visszatérő és örök formáit, színeit bemutatni sem pedig az eddig ismert újításokat ismételni.  Ezért a 2017-es nyári szezont már a forradalmi újítások, még meghökkentőbb párosítások, új mechanikus megoldások és szemkápráztató design megoldások fogják jellemezni.

image2

Kezdjük rögtön egy izgalmas összefonódással, mely már három anyag ötvözése:  a fém, fa és a textil. Akinek mindez még nem lenne elég, azok számára egy új design nyújthat izgalmas élményt, mely a szánkóváz és a négylábas szék egybeolvadása.

image7

A piacon eddig is jelen voltak a vízálló kültéri bútorok, melyek beltéri hatást nyújtottak. Idén azonban egy teljesen új megoldás jelenik meg. Ezen innováció jegyében a bútorokra már teljes beltéri szövet kárpitozás kerül, a vízhatlan hatást pedig a kárpit alá beépített teljesen vízzáró anyaggal érik el. A huzat teljes mértékben és könnyen levehető és mosható. Ennél kényelmesebb, komfortosabb és praktikusabb megoldás a kültéri bútorok piacán még nem volt, minden elvárásnak megfelel és a külleme is szemet gyönyörködtető.

image5

Napágyak tekintetében két nagyon fontos dolog kerül bevezetésre. Az egyik a már jól ismert Quick Dry szivacs használata, mely eddig már sokat bizonyított vízállóságát tekintve, most azonban a napágyak tekintetében is megmutathatja, hogy mit tud. Gondoljunk csak bele, hogy egy frissítő úszás után kinek van folyton kedve a törölközővel bajlódni? Huppanjunk csak bele a vízáteresztő napágyunkba és élvezzük a napsütést.

image8

A másik izgalmas technikai megoldás a háttámla beállításának mechanikus megoldása. A kézi beállítás és a hozzá tartozó problémák, kényelmetlenségek már a múlté. Egy mozdulat és máris a kívánt pozícióban fekszünk.

image6

A székek tekintetében is megérkezett egy izgalmas újítás:  a zsinórfonatos megoldás. Mind az ülő- és hátfelület, mind pedig a karfa tekintetében. Ezen technika segítségével egy sokkal komfortosabb, jobb tartású és rugózású, igazán designos végeredményt kapunk.

rattan

A műrattanok felhasználási módjában is egy új irányvonal hódít, mely a légiességet és az eleganciát helyezi előtérbe. Izgalmas kontrasztot képviselnek a színes és nagyobb, vidám párnák.  A fantáziának design tekintetében pedig semmi nem szabhat határt.

2016-11-09
|

Kapcsolódó bejegyzések