+36 70 940 9339

2018-as kültéri bútortrendek

A 2018-as szezon a funkciók halmozásának bűvöletében fog zajlani. Ennek praktikus és kényelmi okai is vannak.

Egyrészről megjelentek a gázlifttel lehajtható karfák, melyek egy sarok étkező szett esetében kiválóan alkalmassá teszik a sarokpadot egy ebéd utáni sziesztára. Elég egy mozdulat – a beépített karoknak köszönhetően – és máris pihenésre válthatunk.

butortrendek1
butortrendek2

A régi klasszikusok újra előtérbe kerültek, nevezetesen a beépített tárolóelemek. Ezek kerülhetnek az asztal alá, de akár egy lounge szett esetében sarokelemként is funkcionálhatnak.

Ezáltal a párnák tárolásának kérdése is megoldott lehet.

Amennyiben a párnák használatban vannak, teljesen felesleges kerülgetni egy ilyen nagy tároló elemet, melyet üres állapotában könnyedén össze lehet csukni, helyet spórolva ezáltal.

Következő szezonban már elérhetők lesznek ezek a praktikus modellek.

butortrendek3
butortrendek4
butortrendek5

Függőfotelok tekintetében is változások, újítások jönnek. Természetesen továbbra is elérhető lesz a megszokott felfüggesztett megoldás, de elérhető lesz már hintavázas verzióban is, mely ugyanúgy megadja a már megszokott pihenés érzetét, kellemes ringatózással megspékelve.

A zsinórozásos technika is egyre nagyobb teret hódít magának. Függőleges és vízszintes irányú megoldások jelennek meg a modelleknél. Pántok vagy klasszikus zsinórok, a lehetőségek tárháza végtelen. Teherbírása igen magas, látványvilágra pedig egy igazán izgalmas megoldást nyújt az újítások kedvelőinek.

butortrendek6

LOUNGE SZETTEK

Kifejezetten izgalmas megoldás lesz a ülőfelületek lamellás borítása a műrattan helyett. A lamellák  jellemzően Polywood anyagból fognak készülni, mely élethűen adja vissza a fa megkapó szépségét és kerüli el a valódi fa használatával járó kellemetlenségeket. A fa felület és a szövet párnák találkozása egy teljesen új dimenzióba fogja repíteni mindazokat, akik bizalmat szavaznak ennek a megoldásnak.

image1

A jövő évi kínálatban szintén helyett kapnak a kis helyigényű és pénztárcabarát termékek is. Egy kisebb terasz vagy erkély esetében is van egy szép és praktikus megoldás, mely az egyszerű és nagyszerű elvét követve lesz remek megoldás.

image2

Napernyők tekintetében is jönnek újítások, természetesen a már rég megszokott remek dolgok mellett és nem helyett. Így megmarad a 360 fokban való elforgathatóság és a tekerőkaros ernyőnyitó mechanizmus is, de olyan innovációk is a képbe kerülnek, mint a széltűrő technológia.

image3
image4

Étkező bútorok terén maradnak a klasszikus, jól bevált formák. Előtérbe fognak kerülni a sarokpados megoldások, hiszen hely szempontjából a legpraktikusabbak. A padok mellé – hogy minél többen tudják körbe ülni az asztalokat – természetesen kényelmes fotelok is társulnak. Fotelok helyett pedig lehet akár puffokat is választani, így ha nincs szükség a plusz ülőhelyekre, praktikusan elférnek az asztal alatt.

image5

Végül pedig a színek, melyekből jövőre sem lesz hiány. Izgalmas, vibráló kavalkád, rengeteg újítás. 2018 biztosan egy nagyon magával ragadó szezon lesz, melyre a felkészülést érdemes már most elkezdeni!

2017-10-17