1139 Budapest, Forgách u. 9/b.
+36 70 940 9339

Bemutatkozás

A Sit Well Bútor & Dekor az osztrák Ferrocom Möbel GmbH. importőr magyarországi képviseleteként alapvetően a gasztronómia és szállodaipar területére összpontosít széles termékpalettájával kül- és beltéri bútorok tekintetében egyaránt. Kültéri bútorkínálatunk felöleli a teljes választékot. Legyen szó akár ülő szettekről, napozóágyakról, napernyőkről, függőfotelokról, és természetesen székekről, nálunk biztosan megtalálja. Mind a lakosság, mind a professzionális vendéglátás igényeit kiváló minőségű bútorokkal és igény szerint egyénre szabott megoldásokkal elégíti ki.

Fókuszban a vendéglátóipari bútorok

A vendéglátóiparban- legyen szó annak bármely szegmenséről, a szállodáktól kezdve, az éttermeken át egészen a szórakozóhelyekig- a bútoroknak alapvetően más kritériumoknak kell megfelelniük az átlagoshoz képest. Elsődleges szempont a tartósság, éppen ezért fektetünk nagy hangsúlyt a kínálat kialakítása során a minőségre, megfelelő alapanyagokra és strapabíró konstrukciókra. Minden termékünk, legyen szó kültéri vagy beltéri bútorokról megfelel a vendéglátóipar eme kívánalmának. Természetesen a megálmodott bútoroknak színben és anyagukban is illeszkedniük kell a környezethez, így Magyarországon egyedülállóan széles szín és anyag palettával vagyunk jelen a piacon, melyben Ön is biztosan megtalálja a vendéglátóipari egységéhez és elképzeléséhez legjobban passzoló megoldásokat. Ezen felül mind design, mind pedig formavilág tekintetében a vendéglátóipari bútorok széles skáláját vonultatjuk fel.

Ismertető: kültéri vendéglátóipari bútorok

Lakberendezés, dekor

A folyamatosan megújuló és színvonalas kínálat elengedhetetlen részét képezik a különféle lakberendezési kiegészítők és dekorációs termékek. Ezek anyagukban és természetükben is széles skálán mozognak, ezáltal biztosítva, hogy mindenki megtalálja közöttük az elképzelésének legmegfelelőbbet. Kiegészítő és dekorációs termékeinket ajánljuk mindazoknak akik nem elégszenek meg egy tér csupán bútorokkal történő berendezésével, hanem egy életérzést, egy komplett összképet szeretnének megvalósítani. Legyen szó funkcionális vagy csak dekorációs értékkel bíró kiegészítőkről, nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.

Kapcsolódó szolgáltatások

A kapcsolódó szolgáltatások– mint a belsőépítészeti tervezés, teljes körű kivitelezés (szakipari munkák: asztalosipari, hideg- és melegburkolás, villanyszerelés, festés és felületkezelés, grafikai és dekorációs munkák) – a partnerek teljes körű kiszolgálását és egyfajta komplex szemléletet tesznek lehetővé.

Bemutatóterem

A 2017-es év nemcsak a bútortrendekben hozott változásokat, de idén megnyitotta kapuit új bemutatótermünk is. Új helyszínen, megújult kínálattal 325 nm-es bemutatótérrel várjuk látogatóinkat széleskörű kül- és beltéri termékpalettával. Változatlan minőséggel, udvarias kiszolgálással és kedvező árakkal várjuk minden kedves régi és új ügyfelünket, partnerünket.