1139 Budapest, Forgách u. 9/b.
+36 70 940 9339

Fa kerti bútorok – a természet elbűvölő világa

A mai modern kerti bútor gyártásban megint előtérbe került az akácfa. Számos jó tulajdonságai közt tartjuk számon legendás tartósságát, mely megmutatkozik a fizikai behatásokkal és az időjárással szembeni szívósságban is. Az akácfa szerkezete rendkívül tömör melynek köszönhetően egyrészt rendkívül alkalmas a kültéri viszonyok elviselésére, másrészt  pedig nem igényel különösebb törődést vagy extra ápolást.

Természetesen mint minden más, az akácfa is ki van téve az UV káros, fakító hatásának. De ez az egyetlen felmerülő probléma, melyet egy gyors felületi pácolással orvosolhatunk. További jó tulajdonságai közt említhetjük, hogy a kártevők és gombák messze elkerülik ezt a típusú fát.  S mivel nem igényel folytonos kémiai szerekkel történő ápolást sem, környezetünk védelmében is sokat teszünk.

Természetesen a számos pozitívuma mellett, nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a természet közeli élményt sem, melyet csak és kizárólag egy fa kerti bútor tud nyújtani. Kevés pihentetőbb dolog létezik, mint kint a kertben egy fa napozóágyon pihenve, hallgatni a madarak csicsergését, teljesen átadva magunkat a kikapcsolódás érzésének.

Kapcsolódó bejegyzések